Saturday, December 29, 2012

Greita paskola

Po betkokio ivykio turi buti pakiletas jausmas, harmonija, turi buti liga be ligos, ramybe. Pradedame atrasti naujus dalykus,atliekam savo zygdarbius. Keliames is lovu, uzsimerkia svajojam apie spalvotus siltanamius. Gyventi bijom paprastai. Gerti viska, kas gyva. Bet svarbiausia siandienos procesas. Svarbiausia sveikas savanaudiskumas bei zvilgsnis tik i savo jausmu rata. Matyt taip yra ir su kuryba.. Svarbiausia duoti kitam ir dalintis. Kurdami nieks nemasto, kas dalyvauja kuryboje, ar kas joje veliau isilies i ja . Zmogus ateina ir jis buna joks. Veliau jis randa laiko musu paveiksleliui ir sprogsta sypsena su procesu. Gyvendami sau ir saviems nekreipdami demesio i tai kas butu ar ka pamanys rimti ponai, kurie musu nepazista, koki arbatinuka jie mums nupaisys. .. Mes isprovokuosim save ir elgsimes savo gyvenime, kaip meninkai. Tai nereiskia, kad pulsim i sokio batus ar terliosimes dazais ar klausysim roko. Atsikelus ryta oras bus kitoks ir plaukai bus ilgesni. Poziuris bus zydras ir lengvas. Be taves nesisuka pasaulis, tik atrask savo svajones ir laimek gyvenima :)
M

pilnas vaikystes svajoniu pasaulis

little by little

tik 3000 bilietu jau prekyboje

googbey jack

ir stebuklas ivyko savaime. mintyse delioji eilutes ir bucinius. kartais sypsais, kartais liudi. nebuvo jokiu keru. teisingas atsakymas- i love u. dar kiek daugiau ir buciau patikejus.. butu party in my house 90s style. ah. kaip reikia, kaip noris. bet atrodo lauki lauki lauki ... ir tostas. net nezinai nuo ko pradeti. labas? sveikas?? pasiilgau? mini dejavu. tik nieko nesudauzykit... i am going to... pati zinau, kad viskas vyksta taip ,kaip nori..  tik kartais bijom pabandyti. tik nezinom, kas yra magai megejai.

jau kinuose

skanus maistas gali tapti sunkiu issukiu jusu skrandziui. lygiai taip ir su meiles reikalais.

zalia arbata

recepto draugystei nera.  viskas ko reikia draugystei tai buvimas savim ir visiskas pasitikejimas. dazniausiai draugai vertinami ar neivertinami del paprasciausios priezasties-kriteriju klaidingumas. kas pagal pomegius, kas pagal vertybes, kas pagal humoro jausma. dazniausiai geri draugai nera identiski it dvyniai. jie buna skirtingi ir tik tuo vienas kita papildo. nebutina tureti viena tiksla ar dometis tais paciais dalykais. dazniausiai draugai yra tai kas uzpildo tavo vidu.  man teko nugirsti, kad draugai tavo sielos veidrodis tiesa sakant nesuprantu koks aklas zmogus tai pasake. esame skirtingi tas ir zavi. kiekvienas dalinas savo mintim ir isimyli kitu mintis .. esu isimylejus savo draugus uz ju juoka ir atsidavima. kiekviena maza detale. tas uzkreciantis juokas. tos grazios akys. ilgi plaukai. garbanos ir zalios akys. sokiai ir knygos. arbata ir alkoholis. saule ir lietus. neisiplesiu, nes draugai pratesti turi.
buciuoju
M

Reikia ieskoti

Reikia vaziuoti tuoj pat...

Bitch is back or back is bitch

Long time no see. So I thought I need something  to relay on. And VUOLIA I am here. Again. I am little bit confused, don't know why. Sometimes I think life is such a bitch. And I am always thinking where we are all going? Sometimes when my mood changes I am so happy and so on and sometimes I don't want to do nothing and now I am just confused between these two states. But what can I say ... I miss my friend L, I love my home, but I want to change my room color and furniture (yes... still) and I love the future that is coming for me. I am thankful for all the good things which happened in my life. For all the good books, for all my thoughts about the meaning of  life, about my friends smiles and about the sun and God. I wish my all friends are happy and all my dreams are willing to come true.
And just in case.... I love u life.
M.